om eksunds bygg

 

Eksunds Bygg och Fastighetsservice såg dagens ljus i juli 1996, då som enskild firma med inriktning på små och medelstora entreprenader. Sommaren 2012 övergick Eksunds Bygg och Fastighetssevice från enskild firma till aktiebolag med namnet Eksunds Bygg AB, fortfarande med samma inriktning. I maj 2017 gjordes en sammanslagning av Eksunds Bygg AB och MGS Förvaltning. Eksunds Bygg och Entreprenad i Norrköping AB bildades, samtidigt tillkom lekplatser.

 

För lekplatser utför vi försäljning samt totalentreprenad vilket innebär projektering, försäljning, montering och markberedning. Kunder hos oss är privatpersoner, kommuner, Brf och företag där allt från renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion görs.

 

Aktiv Lek AS i Telemark är en norsk producent av lekutrustning. Personalen i företaget har lång erfarenhet av produktion med lekutrustning och är medvetna om kraven på säkerhet och kvalitet som krävs på den professionella marknaden. Alla produkter uppfyller kraven i standarden EN1176 och EN1177.

 

Trä med lång livslängd – Aktiv Lek AS använder den senaste MicroPro LifeWood tryckimpregnering som är en ny generation av träimpregnering. Den europeiska versionen är producerad med hjälp av Koppers MicroPro under kontrollsystemet ISO14001. Trävirke som är behandlat med MicroPro har en förlängd livslängd. Färgen är mellanbrun/ljusbrun.

 

Greenguard – certifierat MicroPro teknologin har blivit tilldelat GreenGuard Children & Schools certifiering. The GreenGuard Children & Schools certifieringsprogram godkänner produkter med extremt lågt innehåll av organiska kemikalier (VOC) som är godkänt för användning i skolor, förskolor, lekplatser och är godkänt för direkt jordkontakt.

 

Eksunds Bygg är återförsäljare och monterar alla sorters lekplatser Aktiv Lek har i sitt utbud.